Çadırkaya Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://cadirkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çadırkaya Kasabası TERCAN/ERZİNCAN
VİZYON : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmiş bireylerin, yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarına, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, en az bir yabancı dili çok iyi kullanabilmelerine imkan sağlamaktır. Böylece bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak; öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapmaktır.
MİSYON : Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Tercan Mamahatun Bilim ve Çocuk Şenliği Ortaokullar İlçe Birincisi (Emine Turgut-Ebru Karaca) 2012-2013 Kutlu Doğum Haftası Kompozisyon Yarışması Tercan İlçe Birincisi (Tuğçe DURMUŞ) 2013-2014
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 8.30-15.20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Lojmanlar Okula Yaklaşık 1 Km Mesafe Uzaklıktadır.Kalorifer sistemi yoktur.Gelmeden okulu arayıp lojman doluluğu hakkında bilgi almanız sizin açınızdan yararlı olacaktır. Sayısı:6
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezine hafta içi her gün sabah saat 8:00´da gidip 11:00´da dönmektedir. İl merkezine pazar günü hariç her gün sabah saat 07:00´da gidip 14:00´da dönmektedir.
Yerleşim Yeri : Çadırkaya Beldesi merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE (ERZİNCAN) 110 KM İLÇE MERKEZİ (TERCAN) 30 KM
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ İMKANLARI DOĞRULTUSUNDA FUTBOL-BASKETBOL-VOLEYBOL-ATLETİZM-MASA TENİSİ-GİBİ SPORTİF ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :